| tmfdbx :-? | |
|
Autor | Mesaj |
---|
tmfdbx Membrii

Sex : 
Varsta : 19
Localizare : România din păcate.
 | Subiect: tmfdbx :-? Dum Apr 15, 2012 8:12 pm | |
| well.. modelul :evil-smile:
Nickname-ul tau: tmfdbx Varsta: 13 pe 21 aprilie ... Locatia: romania din pacate Jocurile preferate: fana a seriei de jocuri Assassin's Creed, dar si a altor jocuri de la Ubisoft cum ar fi seria Prince of Persia :-? de asemenea si a jcurilor Electronic Arts cum ar fi seria Need For Speed sau The Sims, dar si jocuri online ca Metin2, Counter Strike 1.6, Need For Speed World (da, un joc din seria Need For Speed de la Electronic Arts care se joaca numai in multiplayer, cu harta de la Need For Speed Carbon) O scurta descriere despre tine: sunt cam 'forever alone', cam tot timpul la calculator cu jocuri, retele de socializare, forumuri.. 9gag & tumblr, yes, i'm a gamer girl and that's why i think there is no "real life", just AFK ... De unde ai aflat de AnimeWorld (forumul asta) : de la statusul Gabrielei O mica descriere : Ce-as mai putea sa zic? deja v-am distrus cu detalii nesemnificative despre viata mea nesemnificativa =)) am o sora mai mare cu care nu ma prea inteleg de minune dar nu locuiesc cu ea, vine acasa in vizite sau vacante deci exista si o parte buna.. merg la o scoala de stat unde invat in clasa a 6a.. profesori idioti, colegi idioti.. :depressed: majoritatea colegilor ma stiu de frica deci si aici e o parte buna.. batausa si tupeista clasei :xd: .. FUCK IT ! I'm gonna be an unicorn :oo: :oo: nu-mi place sa ma caracterizez singura, dar toti prietenii spun despre mine ca sunt amuzanta.. :bad: altceva nu stiu ce sa mai zic, nici nu cred ca va citi cineva tot ce am scris, dar astept intrebari daca aveti |
|
 | |
Elie. Administrator

Sex : Mesaje : 2139
 | Subiect: Re: tmfdbx :-? Dum Apr 15, 2012 8:17 pm | |
| Bine ai venit :D Simte-te bine si happy posting :)) Si eu sunt batausa :)) tot la fel...forever alone :foreveralone: |
|
 | |
Gorlan Administrator

Sex : Mesaje : 666
 | Subiect: Re: tmfdbx :-? Dum Apr 15, 2012 8:27 pm | |
| Tmfdbx? :diamond: Bine ai venit pe forum, ma bucur ca ai venit pe forum, nu esti singura fata batausa pe care o cunosc :evil: Sper sa te simti bine aici pe forum. |
|
 | |
tmfdbx Membrii

Sex : 
 | Subiect: Re: tmfdbx :-? Dum Apr 15, 2012 8:47 pm | |
| cu siguranta ma voi simti bine.. deja sunt gen "Oh, stop it, you!" ca am primit bun venit de la doi administratori :D |
|
 | |
Co. Membrii

| Subiect: Re: tmfdbx :-? Lun Apr 16, 2012 9:29 am | |
| Bun venit pe forum si spor la postat. |
|
 | |
Roberţuţ Membrii

| Subiect: Re: tmfdbx :-? Lun Apr 16, 2012 10:10 am | |
| |
|
 | |
nekeel Membrii

Sex : Mesaje : 12
 | Subiect: Re: tmfdbx :-? Lun Apr 16, 2012 11:23 pm | |
| bine ai venit :) mi se pare cunoscut numele tmfdbx.... de pe forum la ro (SoulOfAnger ...yo) sau de pe joc... pegasus rosu ... nekeel / nekeels / nekeelXz / nekeelXs / nekeelBOY / etc..... (daca e de pe joc sper ca mai sti grupuletu... nekeel + Gorlan14 + Redwood666 + Aress13 ) |
|
 | |
tmfdbx Membrii

Sex : 
 | Subiect: Re: tmfdbx :-? Mar Apr 17, 2012 5:32 am | |
| |
|
 | |
Elie. Administrator

Sex : Mesaje : 2139
 | Subiect: Re: tmfdbx :-? Mar Apr 17, 2012 8:52 am | |
| Poate ti-a furat cineva nickname-ul :)) |
|
 | |
Skilly Moderator

Sex : 
Localizare : Zalau/Salaj
 | Subiect: Re: tmfdbx :-? Mier Apr 18, 2012 8:35 am | |
| Sunt prima la intrebari, a 3 data consecutiv  Si prietenii ma considera amuzanta, dar cel mai tare ma enerveaza atunci cand spun doua cuvinte si se apuca sa rada dintr-un motiv stupid. Batausa clasei, nu pot sa spun ca sunt chiar asa de rea, dar imi place sa-mi lovesc colegul de banca  . 1. Care este culoarea preferata? 2. Te dai cu skate-ul? 3. Care este numele tau real? 4. Ce muzica asculti? ^.^ 
"Some people believe in God, I believe in Music, some people pray I just turn on the radio"
|
|
 | |
Roxy_Yumi Membrii

Sex : 
Varsta : 22
Localizare : Bistrita Nasaud
 | Subiect: Re: tmfdbx :-? Mier Apr 18, 2012 11:02 am | |
| hello bine ai venit  boom boom  |
|
 | |
Continut sponsorizat